Синоћ је у хотелу "Лим" у Прибоју одржана промоција општине Соколац, домаћина следећих, 56.Међуопштинских спортских игара 2019. године.

Пред представницима свих општина учесница 55. МОСИ у Прибоју, руководство општине Соколац презентовало је спортске, инфраструктурне, туристичке и друге потенцијале ове општине, која ће следеће године угостити спортисте из три државе региона.

Начелник општине Соколац, Милован Бјелица, поздрављајући све присутне захвалио се домаћину на гостопримству, рекавши да је Прибој увек био добар домаћин, град великих спортиста и добрих људи. Он је у име своје локалне заједнице изразио наду и оптимизам у сусрет 56. по реду МОСИ у општини Соколац, која се већ вредно припрема за гостопримство, за више од 2000 спортиста из три државе.

"Огромна је част и задовољство, а потом и обавеза, бити домаћин Међуопштинских омладинских спортских игара. Та обавеза и одговорност су и веће када домаћинство преузимамо од Прибоја, града са великом спортском традицијом, града великих спортиста и још бољих људи", рекао је начелник Бјелица.

Он је подсетио да је Соколац пре седам година добио похвале за организацију и да су ову општину сви напустили са задовољним лицима, надајући се поновном доласку, а да је најбоља потврда тога поново указано поверење организације 56. МОСИ 2019. године.

"Даћемо све од себе да Соколац свима остане у сјећању на дивно дружење и спортско надметање. Да се склопе нека нова трајња пријатељства, а да се стара још више учврсте. Видимо се следеће године у Сокоцу – срцу Романије!", поручио је Милован Бјелица на скупу.

Присутни су били у прилици да се са општином Соколац упознају кроз видео презентацију, која је на прави начин представила спортски дух грађана ове општине у Републици Српској, БиХ, али и све друге потенцијале за организацију. Гостима су уручене пригодни поклони и пропагандни материјал.

Општина Соколац биће домаћин следећих 56. МОСИ, а како из ове општине кажу, поседују све спортске, смештајне и угоститељске капацитете да буду добри домаћини и организатори.

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 55. MOSI Priboj 2018. All Rights Reserved.